Deloitte FormueDeloitte Formue

Mange betaler for meget for pension

Vi oplever, at de fleste har svært ved at skabe overblik over deres pensioner, og derfor ender med at have omkostninger der er i den dyre ende af markedet, med dertilhørende skuffende præstationer på investering. Vores formål er derfor at gøre pension så gennemsigtigt og letforståeligt som muligt.

I Deloitte Pension Management tilbyder vi derfor en gennemgribende omkostningsfri og uforpligtende analyse af dine investeringsforhold i både pension- og bankregi. Dette har til formål at skabe indsigt i dine nuværende forhold og samlede formue. Hertil foretager vi en komparativ analyse af dine ordninger, for at vurdere markedskonformiteten i dine vilkår, hvorved du kan få det optimale ud af din formue.

For at kunne indhente de relevante oplysninger, skal vi bruge en underskreven fuldmagt samt PensionsInfo rapport, som du kan tilgå oppe i højre hjørne af siden. Da vi oplever, at selskaberne har en betjeningstid på 4-6 uger, er du velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at fremskynde processen. Herved kan vi hjælpe dig med at finde de relevante oplysninger, som din udbydere bør have sendt til din e-Boks ellet Netbank.

Vi gør opmærksom på, at vi har ikke mulighed for at gennemgå depoter hvori du selv investerer dine pensionsmidler i enkeltstående værdipapirer. Dette gælder ligeledes for pensionsordninger, der er bundet igennem firmaaftale.

Tilbuddet gælder ligeledes, hvis du har en partner, som ønsker en gennemgang af sine pensionsmidler.

Skulle du have spørgsmål til tilbuddet, kan du altid tage kontakt til Nikolaj Bagenkop på +45 50 97 58 26 eller nbagenkop@deloitte.dk.

Relevante dokumenter